Blått…

image
Tillbringat hela dagen på mitt hotellrum, möte på morgonen med Figge därefter den aldrig sinande strömmen av papper.
Ibland känner jag att högarna växer hur snabbt man än jobbar undan men så är det nog inte riktigt..

Namnger ju mina projekt med färger, varje färg är vald utifrån att det har någon koppling eller symbolik till projektet. Det senaste i raden (och det sista för en lång tid framöver) är ju det blåa projektet. Något vi jobbat med i konkurrens med andra de senaste två månaderna och i morgon blir det officiellt. My lips are sealed men i morgon kommer informationen att gå ut & arbetet kan sätta i gång på riktigt…

Det finns en mycket koppling och symbolik just med det blåa i det här projektet. Men vi ska inte bli kampanjorganisation för Moderaterna så riktigt så enkel var inte symboliken:) Men om ni är nyfikna får ni hålla koll på bloggen i morgon…

Blått har annars oxå helt plötsligt blivit lite favoritfärg för mig. Väska, jacka och lite kläder är nu i blått och det var inte igår. Kommer ihåg det mest från den första Coca-Cola tiden i mitten på 90-talet när man alltid var tvungen att gå omkring i kostym. Då hade jag någon blå kostym bland de andra och en herrans massa blå skjortor/blusar. Sen var jag rätt trött på det i måååånga år (bortsett från jeans då). Men nu helt plötsligt känns blått rätt på något sätt.
Slår kanske till med att vara blåklädd i morgon vid offentliggörandet så att det verkligen blir starten på det blåa projektet ur alla perspektiv. Tål att tänkas på.

Har ju en del kläder att välja på, hade 24 kg bagage med mig för 3-4 dagar i Stockholm. Förvisso ingick två datorer och ett gäng skor/stövlar i det men ändå. Var nog lite velig där när jag skulle packa och överkompenserade för senaste kortresan endast bestod av två handväskor.

Har mitt i allt lyckats pricka av en sak på 50 Things to do – så bara sisådär 49 kvar…

Hörs senare!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.