Åt rätt håll…

image
Är otroligt lättad och glad över att T sakta blir bättre för varje dag som går nu. Men han är ju inte frisk men har i alla fall i dag fått flytta till en vanlig avdelning.

Jag har nu kommit fram till Stockholm för att göra de saker som måste bli avklarade. Möte med Ernst & Young för att få bokslutet klart mm. En annan sak är oxå att mitt pass går ut om några dagar och min legitimation för 3 år sedan så det är prio att att skaffa nytt pass, annars hade jag fått bli kvar i Spanien eller hitta något svenskt konsulat någonstans.

Alla människor reagerar olika i kris och pressade situationer. Det kan vara svårt förstå hur någon annan blir och hur denna hanterar sin situation. För även om det är samma situation så är den olika ändå för alla. Ett sätt för mig att hantera den jobbiga situation som varit och fortfarande är (om än väldigt väldigt mycket bättre) är tex att blogga. Att skriva blir som någon form av terapi för mig.
Kommer fortsätta göra det och skriva om det som rör sig i huvudet på mig. Det innebär inte att mina tankar inte hela tiden finns hos T och situationen men ett sätt att hantera det blir för mig att ”rymma” in skrivandet som handlar om helt andra saker.

Bor på hotell de dagar jag är i Stockholm för att kunna ta mig snabbt och effektivt mellan de möten jag ska ha under den korta tid jag stannar. Vill självklart tillbaka till T & Marbella så snabbt som möjligt.

Nu tittar jag lite på TV och så kommer det nog en blogg om något helt annat om en stund.

Kram

2 reaktioner på ”Åt rätt håll…”

  1. Gott råd – prio på passet. Min mamma(då 83 år) hade medvetet fuskat med gammalt idkort i massor med år och trodde passet gällde när en inbjudan till barnbarnbarnsdop i Spanien damp ner i brevlådan. Icke sa nicke, detta var utgånget. Således kontaktade jag polisen och fick till min ’förtjusning’ klart för mig att hon måste ha med sin levs levande närmsta släkting för att intyga att hon var – just hon! Jag försökte övertyga dem om att hennes brorsdotter (polisen: hmmm, är hon myndig, jag: hon ör 65!!!) skulle klara av detta men nej då, jag fick ta en semesterdag och åka till Trosa och Nyköping.
    Så mitt tips är – prio på pass. Annars säkra upp att din pappa är tillgänglig och har idhandling:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.