Idag har jag varit tyst…

image
Inget blev som jag tänkt mig idag, med undantag av strandpromenaden med Emile i förmiddags. Men så blir det ibland. T fick inte flytta till vanlig avdelning men förhoppningsvis i morgon. Det blev inget besök i Puerto Banus på banken och därmed heller ingen avkopplande stund på en uteservering i solen. Men men det kommer fler tillfällen, det är 320 soldagar per år i Marbella så jag ska nog kunna klämma in både en och två lugna eftermiddagar på en uteservering i solen.

Om T får flytta till vanlig avdelning i morgon så kommer jag att flyga hem i morgon eftermiddag och stanna i Stockholm några dagar. Behöver ta itu med lite saker och ha en del möten. När man går igenom jobbiga, påfrestande saker så,reagerar alla människor olika. Det finns en person i min närhet som fått stå ut med en del från min sida den här perioden. Så jag får väl helt enkelt utse en ängel till och köpa någon present eller så för att visa min uppskattning att personen ifråga orkat stå ut. Men äkta vänner finns där i både vått & torrt och för det är jag oändligt tacksam…

Väskan är packad, åker förbi sjukhuset på vägen till flygplatsen och kollar att de håller planen med att flytta ifrån intensiven så att jag kan åka hem och få det jag måste få gjort färdigt. Sedan tillbaka ner om några dagar igen.

Nu ska jag boka hotell å, blir omöjligt med så få dagar i Stockholm att bo ute på Värmdö utan bil. Utan bil var ju inte riktigt sant för det har vi ju men det vore nog direkt olämpligt om jag började använda dem till annat än att vara passagerare. Det är med mig som med Astrid Lindgren vars bilskolelärare en gång tiden sa: Att ha dig Astrid i trafiken är en större fara än kriget i sig. Anledningen till att Astrid skulle ta körkort var att hon skulle kunna köra iväg med sig själv och sina barn om kriget kom. Nu har vi ju inte, i alla fall i Sverige, någon överhängande risk för krig så mitt fall får vi nöja oss med att konstatera att världen är en säkrare plats utan mig bakom ratten (åtminstone på ett fordon som rör sig).

Jag bar inte bara varit tyst på bloggen utan tyst i största allmänhet idag. Har säkert uppskattats av en del men i morgon är jag förhoppningsvis mitt vanliga jag.

Kram & Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.