Utan att jag ens tänkt på det…

image
…har jag idag börjat skriva om min 50-års fest, skickat ett sms till Magnus i Weeping Willows om de ville/kunde uppträda lite. Vad är slutsatsen av detta?
Dags att sluta fundera på om jag ska ha någon fest & helt enkelt sätta full fart att planera. Nu blir min fina festkoordinator Sofia lättad, inte för att det kanske är hennes drömprojekt men för att hon åtminstone fått besked om det blir av eller inte.

Tror att den här veckan med ovisshet ger perspektiv, helt plötsligt kan det vara slut så det är nog klokt att försöka ha det så kul & bra som möjligt så länge man kan. Måste med andra ord sätta ihop min ”fest-brief” så att Sofia vet i vilken ända hon ska börja. Gästlistan är näst intill klar och det är ju dom som gör festen, hoppas bara att så många som möjligt kan och vill komma. Inbjudningskorten ska göras och skickas ut och sedan finns ingen återvändo – jag är officiellt 50 år.

Trots detta faktum lovar jag att inte tappa stilen & få för mig att ha på mig skor som bilden ovan men jag lovar oxå att jag klädmässigt inte kommer bli en tant.
Jag tänker snarare anta det manliga krisbeteendet som handlar om att hålla sig ung (ska dock inte köpa vare sig motorcykel eller sportbil) men det finns annat kul man kan göra.
Jag tänker INTE ödsla en minuts vare sig tanke eller energi på vad man INTE ska/borda göra bara för att man fyllt 50. Tvärtom – det är väl då man får göra precis som man vill:)

Kram & godnatt igen!

2 reaktioner på ”Utan att jag ens tänkt på det…”

  1. Förvisso älskar jag grönt, men kom du trippandes i de där skorna skulle jag vara övertygad om att du hade en mer än lovlig 50-årskris 😉
    Men som sagt, man gör PRECIS vad man vill när man blir en lite halvt vuxen 50-åring, hihi.
    Kramis Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.