Lättad…

image
Vid dagens besök såg T mycket piggare ut även om han givetvis är medtagen. Pratade med läkaren som nu gör bedömningen att om det inte händer något ”dramatiskt” över natten och hans provresultat fortsätter att förbättras som de gjort nu i två dagar så kommer han att flyttas ifrån intensiven till en vanlig avdelning i morgon. Otroligt goda nyheter & jag är så lättad. Det har verkligen inte varit lätt den senaste veckan med en situationen inledningsvis var så akut och oviss. T:s familj, mamma, pappa och två systrar kom ner i torsdags så det har varit skönt att ha dem här.

Nu håller vi alla tummar så att provresultaten förbättras ytterligare lite till imorgon så att han får flytta ifrån intensiven. Dom räknar med att behålla honom i 7-10 dagar sedan på en vanlig avdelning så att de ser att tillfrisknandet sker planenligt. Kan inte med ord beskriva den lättnad jag känner nu och hoppas & ber till alla gudar & elefanter som finns att det inte blir något bakslag.

Fick också lite energi och kraft av min långa strandpromenad med Emile i förmiddags, att ha vänner är en gåva så man ska tänka på att vårda vänskaperna man har.

Nu ska jag skicka det där sms:et till Magnus Carlson, vila en timme och sedan sätta igång och jobba undan bokslut och lite annat.

Hörs lite senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.