Hur sköter jag mitt nya liv?

image
1. Ätit ordentligt – check
2. Sovit ordentligt -check (somnade otroligt gott till tonerna av Weeping Willows nya skiva, rekommenderas:)).
3. Röra på mig – check Bilden visar Emile som var mitt strandpromenad sällskap idag, över en timme i strålande sol men lite väl blåsigt
4. Jobbat undan massa administration – check

Känner mig med andra ord rätt nöjd med första dagen. Är lite rädd för att jag ska slarva med strandpromenaden så Emile är inbokad i morgon oxå, då kommer man inte undan:)

Men mest nöjd är jag ju givetvis över T:s framsteg i tillfrisknandet – ingenting kan mäta sig mot det.

I morgon efter sjukhusbesöket kl 12.00-12.30 en tur till Puerto Banus. Måste till banken & ta ut Euro så att jag kan ersätta ängeln Salvador även om vi antagligen kommer att slåss en stund först innan han tar emot några pengar. Om solen skiner ska jag passa på att sätta mig på någon av uteserveringar och bara koppla av en stund & njuta av solen och värmen. I dag har det varit upp till 24 grader här. Kanske, kanske tar jag Thomas uppmaning att shoppa på allvar men bara om jag råkar springa på något alldeles oemotståndligt:)

Fick lite dåligt samvete när jag så totalt kategoriskt utsåg Magnus Carlson till Sveriges trevligaste och minst diviga artist, kom på att han faktiskt får dela på första platsen med någon som jag verkligen tycker om både som artist & person: Andreas Johnson. Allt annat hade varit orättvist – för Andreas är verkligen en person jag tycker om.

Så tacksam över T:s tillfrisknande, ser fram emot en ny och förhoppningsvis mindre dramatisk vecka. Men en sak vet jag, den kommer bli spännande, framför allt på fredag…

Sov gott & kram

En reaktion på ”Hur sköter jag mitt nya liv?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.