Dags för pre-renovering?

image
Skrev ju häromdagen om ”behovet” av en renovering på Sturebadet, tror jag får börja med några förberedande moment. Har förvisso huvudet ovanför vattenytan som elefanten på bilden när det gäller To do listorna & antalet olästa mail, känner mig inte heller tjock och otymplig som en elefant. Men känner mig allmänt grå (borde man ju verkligen inte göra när man varit i Marbella i 10 dagar men så är det), i behov av lite underhåll som sagt, lite vitaminer skulle nog inte skada och heller inte heller lite flärd…

Börjar helt enkelt med förberedande underhåll och får se till att helgen innehåller lite flärd, på ett eller annat sätt.

Resten av dagen/kvällen kommer då bli en blandning av det som är kvar på To do listan för dagen (överkomligt) och sedan förberedande underhållsåtgärder:). Ska till kontoret i morgon på planeringsmöte, det är alltid lika kul att träffa mina härliga kollegor Pedro, Emile & Lucia. Den nybyggaranda som råder på Lotus Properties ger oftast lika mycket energi som jag antar att ett rör C-vitamin brus skulle göra. Kommer ändå gardera mig genom att stanna till på Apoteket på vägen till kontoret i morgon och köpa ett GÄNG vitaminer och kanske lite annat som lovar att du kommer att se så pigg & snygg ut:) Ja, självuppfyllande profetia är inte att underskatta, ibland kan det göra susen…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.