Somna, vakna, somna, vakna var inte planen…

image
Nu tycker jag i och för sig inte att clowner är roliga vare sig före eller efter midnatt men ändå. Jag började bra igår kväll, gick och la mig i åtminstone någorlunda vettig tid. Gjorde bara några, jag ska bara… Somnade och vaknade, somnade och vaknade etc. Ingen god natts sömn med andra ord. Inte direkt ett alternativ att gå upp 04.30 om man inte vill vara dödstrött igen kl 17.00.

Reflekterar lite medan jag ändå ligger vaken, varför är det aldrig de där roliga sakerna som blir ”top of mind” när man inte kan sova i gryningen. Hur kul man hade vid ett visst tillfälle, eller hur tacksam man är över att man i det stora hela är väldigt lyckligt lottad. Men inte, det är alltid något du kanske inte tycker är så kul, något eller någon du är är bekymrad över, irriterad på eller vad som helst. Det är typ lag på att det är sådant du börjar tänka på. Inte är man så där otroligt klarsynt heller så att man ser exakt hur man ska lösa ett problem, hjälpa någon eller släppa något som man ändå inte kan göra något åt.

Istället för att tänka på att jag misslyckades med mitt mål att somna i tid och gå upp i tid och allt det där andra jag föresatt mig så ska jag bestämma mig för att tänka på sådant som är kul, som gör mig glad eller på ett eller annat sätt är bra saker (detta omfattar som sagt då inte clowner) Då kommer jag förhoppningsvis somna om snabbt och vakna med massor av positiv energi.

Kommer ni ihåg när man var liten och kunde vakna av eller inte somna för att man totalt övertygad om att det fanns ett spöke under sängen, ett lejon i garderoben eller något annat läskigt. Det har man som tur är vuxit ifrån, ytterligare en av få bra saker med att snart vara 50…

Over & out – nu gör jag ett seriöst försök att somna om:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.