Min nya devis…?

image
Jag har väl aldrig varit världsbäst på att bli klar i tid vilket ibland får oönskad effekt. Man glömmer något, man stressar sig igenom dusch etc, och kastar sig i väg ”inte riktigt klar” och med andan i halsen. Slut på det nu, har jag bestämt. Lite bättre disciplin när det gäller att gå upp i tid, inte kompromissa utan se till att man kommer iväg och känner sig lugn, nöjd och utan stress.

Man kan göra vissa saker för att förenkla för sig, tex förbereda morgondagens kläder kvällen innan och lite annat av praktisk natur. Sedan kan man se till att gå & lägga sig och somna i tid (här börjar utmaningen). Jag ska bara… är nog det jag tänker mer än jag borde. Bara fixa det och när jag ändå gör det så kan jag nu lika gärna göra det osv.

1. Äta bättre och regelbundet
2. Gå & lägga mig i tid och inte fortsätta med jag ska bara i all oändlighet
3. Promenera, röra på mig mer
4. Inte gå hemifrån förrän jag känner mig nöjd (hu, kommer jag någonsin kunna lämna hemmet, får nog omformulera det) till att efter givna förutsättningar känner mig nöjd. För hur mycket jag än planerar och förbereder så kommer jag inte vara 1,70 med långt svallande hår…

Kan låta lite ytligt sådär men faktum är att jag är helt övertygad om att om man känner sig ok med hur man ser ut så mår man bättre. Mår man bättre, presterar man bättre och blir en bättre människa.

Så jag utfärdar härmed en generell varning, oroa er inte om jag inte dyker upp i tid, håller bara på att försöka bli nöjd med hur jag ser ut:) Övning ger färdighet sägs det så jag ska väl förhoppningsvis kunna klara av att både känna mig ok/”nöjd” och att vara i tid. Om ett tag…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.