Listan fylls på – Nu uppe i 27…

image
Det är faktiskt svårare än jag trodde att komma på 50 saker att göra som får en att må bra. Hade jag gjort det lätt för mig hade jag skrivit en lista där tex en sak var köp nya jeans en annan köp nya skor osv. Men så lätt eller tråkigt har jag inte gjort det. För mycket yta helt enkelt. Visst, alla som känner mig vet att det finns något inslag av shopping på min lista men jag vill ha en lists med saker som får mig att må bra på riktigt (inte för att jag mår dåligt men jag tror ni fattar). Det handlar inte om att köpa saker utan om precis det bilden säger, Collect moments. Vissa av sakerna på listan kan jag ”styra” över helt själv, men de flesta involverar i någon form någon eller några andra personer. Inte så kul att Collect moments om man upplever varenda ett av dom helt själv…

Är det så att någon har något litet tips – feel free, tips mottages tacksamt så att min lista blir klar & jag kan sätta igång och göra massa saker för mig själv. Förhoppningsvis så är/blir inte dem jag delar dessa olika moments med plågade av att vara med:)

Under mina hittills 49 senaste år (eller rättare sagt kanske 10-15 av dom) hade Mello-finalen garanterat stått på en sådan här lista. Att vara på plats och se det live, som jag gjort de flesta åren. Men i år platsar nog inte det på listan, tror jag…

Nu dags att göra lite nytta, hörs snart igen!
Kram

2 reaktioner på ”Listan fylls på – Nu uppe i 27…”

 1. Jag som ligger några år före dig 🙂 bestämde mig förra sommaren att varje år inte får bli en exakt kopia utan jag ska ha en aktiv ”tre nya saker att göra”.

  Min första lista är
  1 lära mig dansa foxtrot
  2 Lära mig crawla
  3 lära mig italienska

  Ser kanske enkelt och/eller ointressant ut – men för en som varken är musikalisk (dvs ingent aktkänsla) eller motoriskt begåvad så är den utmanande – vilket också är ett löfte till mig själv; våga gå utanför komfortzonen.

  Stefan fyller 60 i maj – och istället för att åka till Italien och njuta (vilket vi alltid gör) blir det alperna i Schweiz och hanggliding över Interlaken-sjöarna på födelsedagen!!!!

  Hoppas du får lite energi som hjälper till att fylla på listan!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.