Avundsjuk, ja faktiskt lite…

image
Jag hade inte haft något emot att oxå befinna mig 3 meter från scenen i Globen i kväll på M Buble’s konsert som den personen jag fick den här bilden av gör…

Jag kan bara ana hur bra det är. Men jag ska inte klaga, får väl lyssna på Spotify:) Jag har hur som helst en konsert att se fram emot, Weeping Willows i april. Magnus Carlson – Sveriges bästa röst och den nya låten We are in different places är grym. Hoppas resten av skivan håller samma klass. Den konserten är med på min 50 things to do lista, såklart.

Nu ett avsnitt av The Good wife innan jag ska börja leva efter min nya devis, dvs gå och lägga mig i tid och undvika så många jag ska bara som möjligt. Wish me luck, jag lär behöva det…

Godnatt & kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.