Vårens trender – hjälp!!

image
Härom bloggen skrev jag om att jag skulle ta mig en titt i något av de magasin jag köpte med mig från Sverige och kolla in vårens trender. Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag gjorde ett litet tillägg om att jag struntar i vad tidningarna anser man ska ha på sig & köper det jag själv tycker om.

Igår kväll vid läggdags, för att komma bort från tankarna om fårskallar i allmänhet och en fårskalle i synnerhet tog jag fram ett magasin. Tänkte att jag skulle börja med de mest vuxna av de magasin jag hade med mig, Femina.
Om någon av er tänkt köpa senaste numret av Femina för att kolla in just vårens trender, don’t…

Jag vet inte om det är så att jag redan typ är 70 smakmässigt eller om det är något annat fel.Om det är som Femina föreslår man ska se ut i vår så kommer jag vara allt annat än ett modelejon eller fashionista våren/sommaren 2014. Garanterat.
Innan jag ger upp helt, så ska jag ge de andra magasinen en chans och se hur de tycker man ska klä sig i vår.

Inte för att jag tänker anpassa mig efter vad de tycker, det är inte det som oroar mig med Feminas beskrivningar av trender. Oron är att jag inte ska hitta något som jag, Eva P strax 50, tycker är snyggt & en vår utan shopping vore ju inte en kul vår.

En kul vår har jag ju ”bestämt” att det ska bli, med mina 50 må bra saker jag ska göra innan jag firar 50, inte för att det innebär 50 shoppingrundor (men någon kommer garanterat stå på listan) och man vill ju gärna känna sig så ”snygg” som möjligt när man har kul…

Med hopp om bot & bättring i nästa magasin…
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.