Vårens trender – är nu något mindre oroad

image
Efter att bläddrat igenom magasin nr 2 och kollat in ett gäng sidor med vårens trender kan jag konstatera två saker, jag är nu något mindre oroad och jag har nog inte utvecklat en 70-årings smaknivå eftersom detta var en tidning som riktar sig mot en klart yngre målgrupp. Så det man brukar säga får vara devisen 50 är bara en siffra.

I tidningen fanns oxå ett långt reportage/intervju med Blondinbella. Kan ni fatta att hon har 1 miljon unika läsare av sin blogg i veckan. Hon håller sin position som toppbloggerska och det måste man ändå ge henne cred för. Tro nu inte att jag med min lilla obetydliga blogg siktar in mig på att bli nya Blondinbella för lite mer vuxna människor. Nej då, jag skriver för att jag kommit på att jag tycker om att göra det och hoppas så klart att det finns några som tycker om att läsa det.

Jag har börjar skriva på min 50 saker att göra innan jag fyller 50 lista, har ett bit kvar men tänk vad mycket kul och må bra saker jag kommer göra om jag gör klart listan & sedan följer den. Varför skulle jag inte göra det, jo jag skulle så klart skylla på den vanliga tidsbristen som vi alla alltid gör. Men jag har bestämt mig för att det inte är en ursäkt…

Dags att se till att komma vidare en bit till på listan innan min lilla siesta…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.