Svisch så var jag förbi…

image
Var ute på ett snabbt ärende på förmiddagen. Kastade längtansfulla blickar mot favorit skoaffären som är som en dröm för någon som mig. Men som bilden visar, inget stopp utan fortsatte karaktärsfast vidare. Inte dåligt, speciellt som jag vet att vårens kollektioner skulle komma in den här veckan…

Hörde att det var sol i Stockholm idag, det är det här oxå och dessutom riktigt varmt & skönt. Jag tänker nu sätta mig ner med en Coca-Cola och kolla in nästa tidning och deras tips om vårens trender. Återkommer med rapport:)

Sov som en kratta i natt så jag tror att slår till med en liten tupplur oxå – det är något jag gillar med Spanien, siestan, att det är bara så ok att vila några timmar mitt på dagen.

Kram så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.