Nästan alla rätt…

image
Bortsett från Linda Bengtzing så var jag rätt i analysen av vilka som skulle gå till final respektive andra chansen. Lite förvånad över att Bengtzing inte gick till andra chansen. Hon brukar ju gå hem i ”folkhemmen”, men då i lite mer klämkäcka framföranden. Så den lite ”tuffare” Linda var kanske inte vad de ville ha/se?? Glad i alla fall att Alcazar gick direkt till final:)

Kollar på några avsnitt av min CD-Box The Good wife medan jag väntar på att den sista tvätten ska vara klar i torktumlaren. Glömde totalt bort att allt är stängt på söndagar så något besök till Handelsträdgården blir det inte den här helgen:(
Får ersätta det med en låååång promenad utmed stranden i morgon – lika mycket balsam för själen det, om inte mer.

Jag har också gått igenom och listat upp de första 20 av 50 saker jag ska göra & här kommer helt plötsligt Linda Bengtzing in i bilden igen… Inte för att hon kom med på listan utan för att något annat åkte bort, helt obegripligt men ändå glasklart (fast bara för mig förstås)…

I morgon lite veckoplanering för den kommande veckan och jag tror att ljuset i tunneln verkligen är synligt & att huvudet kommer att vara ovanför vattenytan efter nästa vecka. Viktigt bara att komma ihåg att använda min nya ”nej-regel” i lagom utsträckning så att jag kan behålla huvudet ovanför vattenytan, väsentligt mycket behagligare & skapar dessutom utrymme & tid för mina 50 saker:)

Kram & Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.