Inte 100%

image
Känner mig inte riktigt 100% idag, håller kanske på att få en släng av förkylning eller något. Således inte rätt dag för att bestämma om man ska ha något kalas & säkert är det oxå därför jag känner att jag tvekar. När man håller på att bli lite sjuk så känner man sig grå, trött, risig & allmänt ”ful” – skapar ju ingen ”party feeling” direkt.

Klokast är nog att lyssna på kroppen, vila ikväll istället för att gå ut & äta middag med Lotus teamet som planerat & hoppas på att man motar Olle i grind, vaknar upp piggare än någonsin i morgon & på party humör:)

Gårdagens ansiktsmask, nagelfix mm blev inte så lyckat. I alla fall inte naglarna som ser ut som jag inte vet vad så det får jag se till att göra om. Längtar till Linda och hennes nagelvård (det blir sisådär 100 gånger snyggare när hon gör det). Tror jag ska ta och boka in en renovering av mig själv, en heldag på SPA med ansiktsmask, scrub, ångbad och allt man kan tänka sig. Det skulle nog göra underverk känns det som. Sturebadet nästa när jag kommer tillbaka till Stockholm med andra ord. Ska se till att boka in både det & naglarna så att jag inte helt plötsligt inte hinner för att jag inte bokat. Fick ett presentkort på en heldag på Sturebadet av min fina vän och styrelsekollega Carina när vi öppnade Fredriksborg. Dags att plocka fram det & bli lite ”snygg”

Ska faktiskt oxå plocka fram de där härliga tidningarna jag köpte på Arlanda när jag åkte ner i torsdags så att jag får lite inspiration kring vårens kläder. Inte för att jag brukar bry mig om vad tidningarna beskriver att man ska ha på sig, jag köper det jag tycker om (typ en av få fördelar med att bli äldre)…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.