Att tänka på positiva saker & vips så…

image
Nej, så mycket har inte mina mini-citroner växt & jag har inte hunnit göra vare sig lemonad eller limoncello:) Men tanken på att till helgen åka till Handelsträdgården och botanisera & sedan åka hem och plantera gjorde att sak efter sak bockades av på to do listan idag…

Sedan fick jag oxå ett positivt svar från några jag bett göra något speciellt på mitt 50-års kalas:) I morgon planeringsmöte på kontoret med efterföljande middag. Vi har inte hunnit äta middag & ”fira” att vi är igång med Lotus Properties ännu men imorgon ska det äntligen bli av.

Nu ska jag ta hand om mig själv en stund med ansiktsmask, måla naglarna och lite annat så att man åtminstone ”känner” sig pigg & ”snygg”

Har inte sett eller hört av Tom på hela dagen/kvällen så jag antar att Pedro & Emile har hållit honom sysselsatt ordentligt. Det har ju varit sol & blå himmel idag = bra dag dag att fotografera objekt. Vi använder inga standardbilder på objekten här inte, vi är ute och fotograferar varenda varenda objekt själva. Detaljer, Detaljer, Detaljer…Vet att jag kan vara hur petig som helst men det är detaljerna som avgör…

Nu ska en sådan detalj som nylackade naglar fixas!

Kram & Sov gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.