Jag missade inte Mello igår…

image
…jag valde för första gången att inte se det, trots att jag hade tillgång till SVT Play. Baserat på alla FB inlägg så verkar det ha varit rätt beslut. Vilket fenomen det varit under så många år men nu verkar det som om den eran är över. Kommer ändå,alltid att älska schlager, men Mello hoppar jag nog i alla fall till finalen.

Har levt utan ordentlig TV det senaste halvåret, saknar det inte dugg. Bara skönt att sitta i soffan och göra något vettigare än att bara glo på TV. Tänka, läsa, blogga vad som helst är bättre än att timme efter timme titta på samma gamla uttjatade TV-format. Har jag gått & blivit en kultursnobb, absolut inte, men värdesätter annat än monotont TV-tittande.

I dag skiner solen och havet glittrar otroligt vackert, tror inte att min bild gör det riktigt rättvisa. Luften är tunn så man ser Gibraltarklippan (vilket man nästan alltid gör) men även den afrikanska kustlinjen. Det är såååå vackert & vindarna solvarma.

Ikväll ska jag ”hänga” med Tom som landat lite tidigare idag. Han är här för att jobba lite med Lotus Properties. Pappa åkte hem igår efter att ha varit här nere i 6 veckor – kommer ner igen i mitten på mars efter att han varit i fjällen och åkt lite skidor (han som ABSOLUT INTE skulle ha någon lägenhet i Marbella:)).

Nu ska jag ta tag i To do listan och bocka av ett gäng punkter, bland annat målet att komma ner till noll olästa mail igen innan jag somnar till vågorna. Kommer dela med mig av dom till er lite senare ikväll…so stay tuned!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.