Är jag en elak tiger enligt Tom?

image
Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka Toms lilla presentkit när han kom förbi för att ”hänga” lite hemma hos mig. Uppenbarligen tycker han inte att en söt kattunge är passande till min personlighet utan snarare en liten halv-elak tiger. Söt var den och ännu lite sötare Toms oro över att jag inte ätit och därför tagit med sig någon slags chokladsockerkaka. Jaja, den gav i alla fall lite energi:) framför allt för att jag blev glad över omtanken.

Annars sitter vi här, Tom har en öl och jag en GT som vi kom på att jag nog skulle låta bli med tanke på dagens kosttillskott.
Kändes väldigt rätt på något vis. Håller mig därför till min sedvanliga Coca-Cola…

Tur att man ska till kontoret i morgon så att det finns lite lunch/middagskompisar. Finns inget hemskare än att gå på restaurang själv tycker jag. Har ju provat på det några gånger och tagit hastighetsrekord efter hastighetsrekord.
Har ju inte kunnat handla idag då det är stängt typ överallt på söndagar och alla har ledigt, tror bestämt att till och med vågorna har tagit ledigt för det är så tyst.

I morgon måste jag få hit elektrikern igen (han kan snart flytta in så ofta är han här, synd att han inte är lite snyggare bara). Apropå snygg, så har jag i alla fall en hyfsat snygg granne ett par 100 meter bort som är här rätt ofta när han inte är i Hollywood och filmar (Antonio Banderas). Min absoluta favorit utseendemässigt har jag däremot ca 4 km härifrån (George Clooney). Här tyckte Tom att jag borde skrivit, brevid mig istället. Tror inte att han får någon mer öl. Jaja, han ser väl inte så tokig ut men George Clooney slår han inte…

Man brukar ju prata om gubbsjuka men oroa er inte, jag har inte drabbats av tantsjuka…

Nog om det!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.