Eva P mitt i upplopp…

image
När jag tog mitt snabba och impulsiva beslut i dag att slänga mig i väg till Marbella med första plan så ringde jag så klart till världens bästa taxichaufför Salvador och bad honom hämta mig på flygplatsen. Det kunde han tyvärr inte för alla taxichaufförer på Malagas flygplats har någon slags strejk – men eftersom han är just världens bästa taxichaufför så kom han givetvis med sin privata bil och hämtade mig. Dock lite ”undercover” sådär så vi skulle mötas i parkeringsgaraget på plan två för han fick inte synas.
Jag brukar inte hålla till i parkeringsgaraget på Malagas flygplats sådär jätteofta så självklart gick jag fel – vad annars han sa ju vänster och då går jag ju per automatik till höger (ska jag aldrig kunna fatta skillnaden på höger och vänster?). Hamnar då mitt i strejken – taxichaufförerna sitter nämligen inte hemma i TV-soffan & myser när de strejkar. Nej då, de och typ 100 poliser skrek och gapade och förde ett j-a liv och mitt i detta hamnade då helt plötsligt Eva P. Insåg att det nog inte var vare sig ett parkeringsgarage eller rätt ställe för en ”undercover” taxichaufför att hämta upp mig. Gick då till vänster som instruktionen var från början och efter typ 7 telefonsamtal så hittade jag honom.

Väl hemma kan jag konstatera att det är något fel på elen för typ hälften av lamporna funkar inte – har jag varit med om elproblem i Spanien förut? Typ alltid…
Men jag står ut med det i natt för när jag kom ”hem” så var det 15 grader och klockan var 01.45

Nu sova – blev inte mycket av det på flyget eftersom det var lite för turbulent bitvis för min smak men nu är jag i alla fall framme & för det är jag så glad:)

Kram & Sov Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.