Alla Hjärtans Dags middag med den största kärleken i sitt liv…

image
…hoppas jag att många kommer att ha ikväll. Själv ska jag äta Alla Hjärtans dags middag med det som en gång i tiden var min största kärlek, Pappa. Tror nog att dom flesta tjejer såg sin pappa på det sättet fast ändå inte på det sätter om ni fattar vad jag menar. Inte alla förstås för tyvärr har ju många barn fått växa upp utan pappa eller ännu värre en dålig pappa.

Hade ju några hjärtan kvar på tvättlinan att dela ut, kom på att jag tror att jag ger ett par av dem till mig själv och sedan till alla andra som behöver ett par extra hjärtan ibland.

I Marbella har vi 19 grader, blå himmel & en sol som värmer både kropp & själ.
Jag vet att tjatar om mina vågor, men känslan av att ligga här i sängen i natt och höra vågorna som rullade in var mer än värt att lyfta och landa två gånger, ha lite väl guppig flygresa för min smak och hamna mitt i en taxistrejk.

Pappa & jag ska hur som helst äta middag i Marbellas gamla stan ikväll. Vi ska träffas klockan 19.00 så jag antar att vi kommer få bord utan problem och vara rätt så ensamma i restaurangen. Ska bli underbart att gå i dom gamla gränderna, bara behöva ha en tunn liten jacka på sig och andas in atmosfären och lugnet. Vi är väldigt off season här nu.

Salvador (världens bästa taxichaufför) hämtar upp mig och kör hem mig. Idag behöver han inte vara undercover för i Marbella är det ingen strejk. Här går allt sin gilla, lugna off season gång vilket passar mig perfekt just nu…

Kram så länge!

En reaktion på ”Alla Hjärtans Dags middag med den största kärleken i sitt liv…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.