I morgon mot Helsingfors & styrelsemöte…

image
I morgon beger jag mig över Östersjön för styrelsemöte i Nordic Morning. Massor av material som vanligt att läsa in sig på men resan vi gjort med koncernen Nordic Morning är riktigt rolig. Har suttit i styrelsen i ca 5 år och då hade resan precis börjat från att ha varit Finska statens tryckeriverksamhet till att nu vara Nordens största kommunikationsföretag.

Många dotterbolag, många rapporter, mycket siffror – därför tar jag alltid båten över. Läser på styrelsematerialet i hytten, har lite Eva-tid och vaknar lagom till det är dags att gå i-land och gå på styrelsemötet. Hemresan brukar vara 100% Eva-tid för ungefär 20 minuter efter man lämnat Helsingfors hamn så tappar man all mottagning. Jobbigt? Nej, rätt skönt att inte alltid vara uppkopplad, tillgänglig via telefon & sms utan vara helt bortkopplad från allt.
Bara ha sig själv, en hytt av modell bättre och bara vara… Inte ofta man kan vara det.

Innan båten går så ska jag hinna med några möten och lite annat, bland annat packa och den här gången har jag lagt beslag på den lagom stora väskan så att jag slipper resa med min packning i en handväska. För vet ni vad, löftet är uppfyllt… Ingen som helst shopping på 7 dagar så jag måste ju ha plats ha stoppa ner något inköp om jag nu skulle ramla på något oemotståndligt som jag verkligen behöver:)

Börjar nog plugga på lite material redan nu så att jag hinner med lite shopping, verkar väl vara en god idé, eller hur?

Sov gott så läser jag en stund:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.