Missade jag egentligen så mycket förra veckan…

image
Jag undrar det jag, antingen är det som det där med morgonpiggheten som ska komma, eller så är Mello helt enkelt sämre i år. Hoppas på det sistnämnda…

Kändes mest som, nej nu vet vi inte hur vi ska utveckla det här vidare så vi ger upp, eller att de byten de gjort av manusförfattare och annat var ett korkat beslut. Var fanns glamouren, utvecklingen, spetsen & spänningen? Kanske aldrig funnits för andra, men för mig som ett äkta Mello-fan kändes det bara förutsägbart och till och med lite tråkigt…

Eller så är jag i fel mood, ger det väl en chans till nästa lördag så kanske jag helt ändrat uppfattning, vem vet?

Efter att ha slappat så otroligt stora delar av lördagen, är nog kroppen i någon slags chock och jag känner mig trött trots allt vilande & slappande. I morgon nya tag och på måndag är det dags att åka till Helsingfors på styrelsemöte… På båten ska jag nog ta och unna mig ett glas champagne och vem vet kanske shoppa något, för nu har jag stenhårt hållit mitt löfte så att det bara är en dag kvar.

Innan båten avgår ska jag hinna med ett möte med Figge på vårt lilla kontor i stan, vi har hyrt in oss i ett litet kontorskollektiv med bland annat Claes Hanngren & några andra på Riddargatan. Har inte hunnit vara där ännu så det ska bli kul, länge sedan jag träffade Claes (om han nu är där, för precis som mig åker han fram & tillbaka mellan Stockholm & Marbella).

Blir kvar i Stockholm någon vecka till innan jag åker ner till Marbella igen, måste bara hinna med att klippa mig, känner mig som en torktumlad tvättbjörn i håret och det kan ni förstå är inte särskilt snyggt…

Godnatt & kram

2 reaktioner på ”Missade jag egentligen så mycket förra veckan…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.