Bibliotikarien som hamnade fel…

image
Har ”unnat” mig att ta dagen som den kommer idag. Lagt effektiva Eva åt sidan och vilat, läst, jobbat lite men framför allt reflekterat över veckan som gått…

Det har onekligen varit en spännande vecka där jag träffat många människor, både helt nya och redan kända vänner och bekantskaper. Go på det gröna projektet är spännande ur både ett affärsmässigt som personmässigt perspektiv. De första stegen på ett blått projekt som vi hoppas blir av men som vi inte vet. Mötet med Josefine Sundström och hennes målande underbara beskrivning om sin tid som Bingo-Berra. Linda & Cissis lansering av Sweden Nails. Det fortsatta arbetet och alla kontakter kring vårt Orangea projekt.

Oavsett projekt, arbete, fritid eller vad nu anledningen varit till att jag träffat alla de människor som jag gjort så har de alla berikat mig på något sätt. Jag har alltid tyckt om människor, att lära känna människor på riktigt, att möta olika typer av människor och det har jag verkligen gjort den här veckan.

Har alltid tyckt om att skriva, redan sedan lågstadiet då jag faktiskt vann en skrivtävling och mitt lilla alster om Råttan Patriks äventyr fanns utställd på Helsingborgs Stadsbibliotek. Minns inte mycket om innehållet, men minns den stolta känslan jag hade när jag stod där och såg mitt alster som jag ritat röda hjärtan runt. Även om jag tycker om att skriva så är jag väl medveten om att jag inte är något författarämne men om jag nu mot förmodan någon gång skulle skriva en bok så kan jag inte släppa en titel som totalt fastnat i mitt huvud: Bibliotikarien som hamnade fel…

En titel som skulle attrahera rätt få bokköpare men den kommer av att jag i ett av alla dessa möten den här veckan träffade någon som på ett så insiktsfullt & klockrent beskrev en person som vi båda känner till. Om man nu bortser ifrån att jag skulle älska att skriva boken så imponeras jag av personer som med bara ett par ord så träffsäkert kan sätta en persons karaktär & personlighet. Detta både på ett målande men ändå sylvasst sätt.

Vem personen är som gjorde analysen och vem analysen avsåg stoppar jag, tillsammans med något annat i min lilla Box Hemligheter…

Snart dags att ladda för Mello & då hörs vi igen!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.