”Sömnlös i Stockhom = inte lika trevligt som i Seattle”

image
Har verkligen inte sovit vare sig gott eller tillräckligt länge i natt, inte kan jag heller känna att det var värt det för att jag hade det så kul på något trevligt ställe eller så romantiskt som i Seattle…
Men det kommer ju en natt till som tur är och får se till att försöka sova ordentligt då. Alla ”experter” är ju eniga om att ordentlig och tillräcklig sömn är det viktigaste både för att må bra och se bra ut. Tur man har en liten mirakelväska i badrummet som kan åtminstone kan åstadkomma att man nästan ser pigg ut.

En dusch & mirakelväskan får rädda mig för nu ska jag iväg på möte 2 x Herr X i Cadierbaren (favoritställe) så får vi se var vi och om vi landar något grönt…

Inser att jag igår skrev att jag skulle bli bättre på att säga nej, och ta hand om mig själv lite bättre så jag får nog hoppa över releasen i kväll och åka hem, köpa några glossiga magasin och lägga mig och läsa & somna i tid (alltid en början, eller hur?).

Nu snabba ryck, måste förvandla mig på 25 minuter!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.