Go…

image
Ja, då har 2 x Herr X och 1 x Eva P ”skakat hand” och sakta men säkert kommer projektet med något grönt över sig att utvecklas. Verksamheten har typ ingen koppling till bilden mer än det gröna så jag är inte på väg att utveckla en ny serie nagellack. Det gör redan Linda & Cissi så bra som idag lanserar Sweden Nails. Nej, det hör gröna projektet är något helt helt annat.

Tom var som vanligt världens snällaste och körde mig till mötet, bad honom att ta ett foto på mig (för att visa att innehållet i mirakelväskan gjort sitt). Jag vet inte riktigt vilken slutsats jag ska dra av resultatet:
1. Jag ser verkligen ut så där (vill inte ens lägga upp bilden)
2. Jag är allt annat än ett lämpligt fotomotiv
3. Tom bör inte överväga en alternativ karriär som fotograf

Får nog besöka Akademikliniken innan jag låter Tom fotografera mig igen (tur att det var med min telefon han tog bilderna).

På hemvägen från mötet med Herrarna X stannade jag och köpte en hel bunt med glossiga magasin så nu ska jag unna mig att bara ligga och läsa och drömma mig bort en stund…

Hörs senare!

2 reaktioner på ”Go…”

  1. Jag hakar gärna på till Akademikliniken, har de – gå två betala för en tro?! 🙂

    Spännande med nytt projekt, skrik till om du behöver hjälp.

    Kramkram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.