Dags att packa väskan igen…

image
…den här gången räcker lilla väskan, borta bara över natten för ett lite spännande och förhoppningsvis givande möte. Finns inget svårare än att packa för bara en natt sådär, tänk om man inte känner för att ha på sig just det man tänkte när man packade… Man måste med andra ord alltid packa ner någon plan B klädsel. För visst är det så att man bara måste känna att kläderna känns rätt när man ska göra något viktigt, annars känner man sig obekväm på något sätt. Tramsigt, absolut kanske det men kvinnligt är det nog i alla fall…

Tåg ska jag åka, är något rogivande med att åka tåg och se landskapet susa förbi. Inte riktigt samma känsla jag påstå att jag hade när jag åkte Stockholm – Linköping – Stockholm typ hur många gånger som helst under Cloetta åren. Men nu gör jag det så sällan att det blir avkopplande, förutsatt då att SJ håller tidtabellen, att det inte faller ner några träd, eller att tåget kör på en älg (som faktiskt hände en gång, usch!)

Sova på hotell kan oxå vara mysigt, hoppas dom har badkar och hög mysfaktor, det behöver jag känner jag…

Godnatt & sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.