Problem med veckolöftet i sikte…

image
Veckans löften var ju 0 noll shopping och 0 champagne – lätt som en plätt tänkte jag. Men nu har jag precis kommit på att det är ju i morgon fina Linda & Cissi har sin release för Sweden Nails. Efter releasen ska jag dessutom gå på middag med någon. Hmm – kan ovan få utgöra ett undantag för veckolöftet. Det är ju viktigt säger alla att vi både är rädda om och sparar på vårt vatten. Kan då en god gärning utgöra grund för att bryta löftet, bara en gång?

Tror nästan att det kan vara så. Jag får väl sova på saken så får vi se vad som är viktigast att hålla veckolöftet eller göra en gärning för vår viktiga natur…
Shopping däremot blir det inget av med, så det så.

Kommer bli ett riktigt långpass med jobb i kväll/natt för i dag är det något helt annat som upptagit mina tankar. Men jag jobbar ju bra på senkväll/natt så det ska nog gå bra, värre blir det väl med telefonmötet med den finska styrelse jag sitter i som börjar 08.00 i morgon bitti. Inte riktigt min favorittid för möten oavsett om jag jobbat sent eller ej, men det är bara att bita ihop så ska nog det oxå gå bra.

Nu dags att lägga tankarna åt sidan & sätta fart!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.