Herregud – jag missade Mello!

image
Jag, Sveriges typ största ”Mello-fan” missade helt att Mello startade i lördags. Det trodde jag inte ens var möjligt, men det är väl åldern:) eller att jag haft lite väl mycket i huvudet den sista tiden. Ingen aning om rätt låtar gick vidare men eftersom jag gillar Alvaro så hade jag hoppats att han skulle ta sig vidare.

Till den här lördagen får jag plugga på startfältet, bänka mig framför TV:n som jag inte har så någon kan räkna med att jag utan att skämmas det minsta kommer bjuda in mig själv i någons TV-soffa…Eller så kanske jag checkar in på mitt eget hotell för där finns ju TV och tar mig en miniweekend:) Tål att tänkas på…

Annars är jag stolt över att jag helt och fullt hållit veckans löften;
1. Har inte köpt en endaste liten grej (har å andra sidan heller inte lämnat hemmet så det var en rätt lätt uppgift att klara)
2. Har inte druckit en endaste droppe champagne, förutom amerikansk sådan (Coca-Cola)

Har dessutom fått massor gjort, hunnit med att ha en middagsgäst, rensat typ 100 mail och jobbat ikapp ytterligare en månad av bokföring. Bokat in ett möte med Josefine Sundström om ett bokprojekt på Fredriksborg, vi gillar ju att ha det där lilla extra på Fredriksborg.
På onsdag träffar jag Mr X och Mr X så får vi se var vi landar med det gröna projektet.

Kommer bli en intensiv vecka, men ljuset i tunneln syns tydligare och tydligare…

Kram & Godnatt

3 reaktioner på ”Herregud – jag missade Mello!”

  1. Varför inte komma till Linköping och Cloetta Center och se deltävlingen live på Cloetta Center? Jag har både coca cola (33 cl glasflaska, ädlaste varianten) och en välkomnande gästvåning!

    1. Tackar & bugar, såg inte denna kommentar förrän i dag. Slarvigt – jag som till och med passerat Linköping idag… Kram

  2. Även jag missade Mello, snyft.
    L bokade in vår familjekryssning innan jag hunnit reflektera över att det var samma dag som första delfinalen. Men nu på lördag, då jäklar!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.