Vilken succé Wallmans var…

Mina 5 spanska vänner var typ chockade, berörda, imponerade, lyckliga och jag vet inte allt.
Men jag vet att de fullkomligt ÄLSKADE hela kvällen på Teatergatan. De hade aldrig upplevt något liknande, lovorden tog aldrig slut människorna, maten, showen, lokalen, jag kan fortsätta i oändlighet.
Spanien nästa helt enkelt:)

När jag kommer in på Wallmans blir jag alltid lycklig, lycklig & glad över all den äkta värme & kärlek som jag möts av. Lycklig över den äkta värme varenda gäst möts av.
Finns bara två ord som jag tycker beskriver det bäst: Äkthet & Passion. Även om jag inte längre är en del av Wallmans (i den officiella världen) så var jag så jäkla stolt över det mina vänner fick uppleva igår. TACK till precis varenda en på Teatergatan igår – love you!

I går lanserades officiellt också det Orangea projektet: Lotus Properties Marbella. Glad för alla ”likes” och lyckönskningar på FB.

Kan konstatera att igår var en bra dag helt enkelt!

Ska reflektera lite och hör av mig med ny blogg lite senare…

Kram

2 reaktioner på ”Vilken succé Wallmans var…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.