Det finns botemedel mot allt (nästan)…

image
Nu är jag nästan som en ny människa igen!
Fram med alla tänkbara skönhetsprodukter, scrub, ansiktsmask & allt ni kan tänka er och sedan vips så känner man sig & mår otroligt mycket bättre:)

En god natts sömn på det så ska man förhoppningsvis vara sitt vanliga jag i morgon när man vaknar. Har lite på to do listan och kommer jobba hemifrån hela dagen i morgon.
Utsikten från det här hemmet är dock lite annorlunda än förra veckans, förvisso vatten men sen tar likheterna slut. Inget vågsvall för det ligger lite is, inget blått vatten för det ligger snö & absolut inte enda blommande blomma så långt ögat kan nå. 22 grader ligger lite långt bort från bostaden oxå:)

Men vintern har sina fördelar också och kan vara otroligt vacker när vi väl har gnistrande snö & lite sol. Massor av tända ljus, sprakande brasor, en bra bok i soffan – älskar det oxå. Tycker mindre om att halka runt på isiga trottoarer och känna mig typ 80 år – svårt att gå med någon som helst stil in sina ”high heels” konstant livrädd för att slå ihjäl sig.

Det där med veckolöften var väl en sisådär bra ide – jag glömmer dom ju hela tiden. Under veckan som kommer ska jag klura ut några helårslöften men fram till dess gäller följande löften (eftersom jag inte hade något förra veckan)
1. Inte shoppa en enda sak utöver livsmedel, snus. Enda accepterade undantaget är eventuellt någon tidning, men bara om jag verkligen förtjänat det.
2. Antal glas champagne: 0
Det där sista låter ju som om jag vore någon slags superkonsument av alkohol och det vet alla som känner mig att jag inte är. Men de där 3-4 glasen igår får räcka för ett tag helt enkelt.

Ja, vad ska man säga… Ingen shopping & ingen champagne, men det kommer på andra sätt bli en spännande vecka. Men det får ni veta mer om senare…

Godnatt från en numera väsentligt mindre bakis Eva P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.