En liten handväska blev det till slut…

image
Det har inte blivit så mycket av varan ”serious shopping” den sista tiden som det kan kanske verkat. Ni vet hur det är, när man bestämt sig för att shoppa så hittar man inget medans man kan hitta hur mycket som helst när man inte tänkt sig att shoppa. Hur som helst så blev det en liten handväska med tillhörande plånbok, det är väl det man ska ha när man är tant… Men kunde ju inte köpa en alltför tantig modell så ovan ser ni resultatet (som många unga säkert tycker är en väska lämpad för mormor). Jag tycker i alla fall om den och det är väl det som räknas, eller hur?

image
Vet inte om dom säljer så lite in sin affär så att varje försäljning måste firas eller vad deras anledning nu var, hur som helst så fick vi inte lämna butiken innan vi tagit emot och druckit ett glas champagne. Gott var det hur som helst.

Precis ALLA dokument är nu oxå översatta och klara, från början kändes det ungefär som en omöjlig uppgift men med stor hjälp av Sofia & lite nu på sluttampen av pappa så kan vi sätta check in den rutan. Den som inte sett mängden dokument kan inte förstå hur skönt det är att sätta check i just den rutan.

Nu fullt fokus vidare med bokföring så att check kan sättas även i den rutan, kommer kännas minst lika skönt kan jag lova. Vi har haft fullt upp hela tiden så jag har totalt glömt bort att sätta ett veckolöfte. Får sova på det & komma på något bra i morgon. Vågorna, som jag tjatar om så ofta rullar in med sitt magiska ljud även ikväll, svårt att åka härifrån så vem vet jag kanske låter bli. Var det inte så att jag sa att vi borde göra saker för första gången, tex hoppa över att åka hem på en bokad biljett, bara för att…
Får sova på den saken oxå:)

Godnatt!

3 reaktioner på ”En liten handväska blev det till slut…”

  1. Suuupersnygg väska, och läckert med matchande plånka.
    Jag ska fråga min 21-åriga dotter, men jag är nästan hundra på att hon också tycker den är dösnygg.
    Inte för att jag äger en, men köper man en Michael Kors-väska, kan man inte misslyckas, för alla är så fina.
    Älskar färgen Eva, och bra att du inte köpte svart.
    Kramis H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.