Vi har nu svaret…

image
Ja, då fick man det svart på vitt. Det är tydligen tråkigt att shoppa med en tant och inte Thomas som avlönar Sofia för att inte shoppa.

Medan Tant Eva stannade hemma ikväll och jobbade så åkte Sofia iväg med Tom & Lars för att äta middag. Jo, jag tackar jag – hem kommer hon insmygandes med shoppingkassar… Tydligen uppskattade hon kvällens shoppingsällskap bättre får man väl anta då.

Men jag är inte den som gnäller, får väl gå & shoppa själv i morgon så det blir någon ordning på torpet. Vägrar lämna Marbella utan den där koftan jag skrev om tidigare, kommer sätta Sofia i hårt arbete och själv ge mig ut på en avkopplande och omfattande shopping-runda:)

En dag kvar här i solen, hörde att det var 40 grader i solen i Nerja (5 mil bort idag) och nu kl 22.00 var det 19 grader här i Marbella. Någonting säger mig att jag nog är tillbaka här igen, får väl smuggla med mig Sigge på något sätt för honom saknar jag verkligen. Han ska väl som alla andra pensionärer få leva på Solkusten, inte mer än rättvist tycker jag…

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.