Söndag och snart dags att åka ”hem”

image
På tisdag bär det av hemåt igen, lansering av det Orangea projektet om 5 dagar. Vaknade med en känsla av att alla ska säga, vad var det där att skriva om och bli ”besvikna”. Ja så kan det absolut bli, men för mig är det i alla fall starten på något helt nytt som jag aldrig varit i närheten av att syssla med.

Varför funderar jag på det och oroar mig för att andra ska bli besvikna, det är ju när man tänker efter hur korkat som helst, men i bland ”drabbas” man av sådana tankar. Nog om det – Oranget är det & kul är det & det får helt enkelt räcka!

Ska bli kul att komma hem till Stockholm lite, saknar Sigge jättemycket, och extra mycket idag av någon anledning. Ska oxå bli kul att träffa lite vänner, gå på några releasefester (nej inte min egen), få mina naglar & håret fixat, träffa alla fina & underbara medarbetare på Fredriksborg. Allt ska bli kul utom snön & kylan…

Söndag i dag så allt är stängt, utom en butikstyp Open Cor som är en lite större version av 7-Eleven. Hyfsat många restauranger håller öppet men i övrigt ALLT stängt. Passar med andra ord bra att köra ett ”rat race” här hemma idag så att vi kan åka hem igen och känna att vi fått det klart som vi planerade. Dags att sätta igång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.