Fest & bokföring…

image
Dock inte samtidigt – hade nog inte blivit många rätt i bokföringen då…

Har jobbat på med verifikat efter verifikat idag, kan inte påstå att det är särskilt kul men skönt att komma i kapp i alla fall. Ska snart lämna över bokföringen till Ellen så att det blir lite ordning:)

Är nog bättre lämpad för festplanering tror jag, så det har jag varvat med idag. Gästlistan i princip klar, har bestämt hur inbjudningskorten ska se, datumet som sagt spikat. Fick igår en, för en Schlagernörd som mig”, nära döden upplevelse. Tänk om jag spikat datum samma dag som Eurovision – akut koll och kan konstatera att den är veckan före. Kolliderar dock med Göteborgsvarvet, som inte gör min festkoordinator så glad eftersom hon var anmäld att springa. Att plåga sig själv eller gå på kalas? Hmmmm, för mig inget vidare svårt val.

Men å andra sidan så borde jag kanske, om än inte springa Göteborgsvarvet, bli lite mer sportig av mig. Skulle nog må lite bättre då & skulle ju dessutom kunna få shoppa lite riktigt snygga sportkläder. Lovar härmed att från och med nästa gång jag kommer ner till Marbella att jag ska ta den långa strandpromenaden VARJE dag, ger energi & är så vackert.

I morgon en liten tur till Marbella för jag har sett en svart kofta (som typ är en Marbella vinter kappa) som när jag tänker efter jag nog inte kan klara mig utan…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.