Välkommen Lördag!

image
Efter en trevlig ”AW” kväll igår vaknade jag idag pigg, utvilad & till strålande sol.
Kan konstatera att ”Tant Eva” höll ända in i mål, detta trots att det aldrig blev någon tupplur. Kan nog ha lite mer med att göra att jag höll mig till några glas Cava & Champagne än något annat.

Hur som helst så kom vi in på lite intressanta diskussioner som man lätt gör när man har AW häng i soffan och lite Champagne eller annat konsumeras. Hur lätt det är att ta varandra för givna, varför killar/män tror att någon ska förstå för att det är självklart för dem, ja listan kan göras lång och det kommer nog dyka upp något lite filosoferande blogginlägg under dagen…

Inte många dagar kvar nu till ”hemfärd” och lansering av det Orangea projektet… En del kvar att göra så som det ska vara i projekt, lite adrenalin & stress i slutfasen är väl både bra & oundvikligt. Men man kan ju inte bara jobba så vi kanske tar oss en kort tur till La Canada i eftermiddag, om vi tycker att vi är värda det:) La Canada är ett shoppingcentrum med typ 280 butiker, ligger farligt nära så det är tur att jag inte är så himla förtjust i att shoppa i stora shoppingcenter. Jag älskar däremot att shoppa i lite mindre butiker med sitt alldeles egna sortiment men jag är inte den som är den så La Canada here we come.
Lovar att visa upp om vi har har några shoppingkassar med oss hem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.