Undrar hur det ligger till…

image
Åkte som planerat upp till La Canada, typ 280 butiker bara stod där redo att shoppa loss i.
Vi kom dit lite senare än planerat, runt 19.30 ( här har de öppet 10-22). Galet mycket folk & tidernas möjlighet att göra shoppingfynd i rean som pågår.
Så lång allt frid & fröjd – men sen…

Jag fick inte Sofia att köpa en enda liten top ens, detta ger bara två alternativ att fundera över:

1. Sofia tycker det är tråkigt och meningslöst att shoppa med en tant
2. Thomas betalar Sofia hemlig ersättning för att inte shoppa så att jag ”håller igen” och inte shoppar loss

Så av de utlovad fina shoppingkassarna måste jag tyvärr göra er besvikna…

Iväg sedan till Puerto Banus för att äta lite pizza med Tom & Lars, vi är nog alla lite trötta ikväll så kvällen blev kort & nu är vi hemma i soffan igen. Sofia försöker läsa bruksanvisningen till min nya kamera så att jag kan lära mig mer än att bara trycka på knappen och ta ett kort. Tryckt har jag gjort några gånger och just nu är jag riktigt stolt över att en av bilderna kommer att ha en ”framträdande” roll i en av delarna i det i Orangea projektet:)

Tror att vi kommer somna tidigt ikväll, Cavan & Champagnen igår gav lite efterverkningar trots allt tror jag bestämt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.