Limoncello & avslöjanden…

image
Limoncello avslutade kvällens trevliga middag. Limoncello som förutom är väldigt bra för matsmältningen visade sig oxå bra för små hemliga avslöjanden… Kommer såklart inte röja allt men kan säga att enligt mig är George Clooney nog världens snyggaste man, men lite mer otippat var nog ända pappas val av världens snyggaste kvinna.. Jennifer Lopez, trots att jag känt honom i si så där 49 år och 9 månader hade jag nog aldrig gissat på det svaret.

Middagen åts på Trocadero Beach Club, gott och lokalen är så speciell och mysig så man kan inte annat än att trivas där. Samtidigt hemma i Stockholm har det varit genrep för Jill Johnssons show på Hamburger Börs, vi har alla hållit tummarna att det gått bra & att det blir en bra showvår på Börsen.

I morgon kommer hela gänget att ha fullt upp, orangea projekt, gröna projekt & bröllop på agendan så nu dags att sova så att vi är pigga & laddade inför morgondagens utmaningar.

Sov gott önskas från havsbruset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.