Jobbar mot klockan…

image
…gör vi just nu. Materialstopp snart och vi måste plåta om någon bild för att vi ska vara helt nöjda med slutresultatet. Detaljer, detaljer, detaljer, men det är dom som avgör.

Ikväll tar vi en sväng till Gamla stan för att äta middag på en restaurang modell enkel & äkta. Innan ska jag dock hinna in och hämta en kavaj som idag kommit in i min storlek. Tror inte att jag köpt någon kavaj på säkert fyra år och antalet gå gånger jag använt kavaj de senaste tre åren kan man nog räkna på fingrarna. Var så infernaliskt trött på att typ jämt ha kavaj på jobbet under många av jobb-åren före Wallmans. Men nu fick jag plötsligt lite lust för det igen. Hoppas bara att det inte får samma effekt som gårdagens ”upptagande” av att röka några cigaretter, för då åker den i soporna direkt.

Tom & Lars har aldrig varit i Marbellas gamla stad, otroligt mysigt med gränder & prång så rätt säker på att de kommer att bli lika ”förälskade” som jag i dess charm. Här blandas små tapas ställen med exklusiva butiker, apelsinträd, ”billiga” butiker – inte en kedjebutik så långt ögat kan nå. Blommorna växer och hänger ner från balkonger och husfasader. Ja, ni märker att jag verkligen älskar Marbella:)

Blir en tidig kväll för i morgon måste allt material vara färdigt för att gå till tryck och sedan är det bara 7 dagar kvar till det Orangea projektet lanseras… Kan avslöja att jag än en gång har Hans Marklund att tacka för en logotype som jag verkligen gillar. Hans å sin sida har ikväll premiär för showen med Jill Johnsson och jag önskar honom, Jill & alla andra lycka till & håller alla tummar för topp-recensioner, det är dom så värda hela teamet.

Nu lite snabbfix sen in mot Gamla stan – återkommer säkert med någon liten rapport.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.