Hurra – värsta översättningspasset klart

image
Underbart, vi har tryckt på send-knappen för de sista översättningarna! Nu ska vi ta och se till att få lite mat i oss innan vi ger oss ut på den där strandpromenaden.

Fulla av frisk luft & energi så ska vi sedan till att göra en dansant världsmästare glad – mer säger jag inte:) Efter det återstår bara lite genomgång av en ny hemsida så med det gjort kan vi verkligen känna oss nöjda med oss själva. Men, vi är ju inte riktigt där ännu, men snart så…

I morgon kommer en leverans av snus, den här gången av rätt sort och utan Svensk Damtidning så att jag slipper bli anklagad igen för att vara tant:) Vilka kurirerna är kommer jag berätta om lite senare men trevligt ska det i alla fall bli…

Kram

En reaktion på ”Hurra – värsta översättningspasset klart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.