Tillbaka är både soffhäng, regn & Cava…

image
Efter lite Thai-mat är vi nu tillbaka där vi var i går kväll dvs soffläge, regn och lite välförtjänt Cava. Återstår förvisso en del att översätta men det är ju en ny dag i morgon:)

I morgon får vi lägga på några kol extra så har vi allt klart. Vi måste ju se till så att vi får någon tid över för shopping oxå. Den där skylten med 40% rea på favorit skoaffären har på något konstigt sätt etsat sig fast i mitt minne… Några sjalar behöver jag nog oxå när jag tänker efter och varför inte en ny väska som symboliserar det gröna projektet. Ja, det är mycket man ”behöver” eller hur?

Har oxå klurat ut hur inbjudningskorten till mitt lilla kalas ska se ut. Sofia tycker att jag i födelsedagspresent ska önska mig mer tålamod, får väl jobba på det antar jag…

Snart börjar Mello, i år blir det inte lätt att veta vem ska ”heja” på – är ju några stycken man tycker om som är med. Älskar Mello och vi får be till Gudarna att en under skett så att vi har fått svensk TV att funka om jag nu är här i Marbella i ”Mello-tider”

Kommer ihåg förra året skrev söta Helena Nygrund att det inte var en riktig Mello eftersom vi inte hade min Mello-tävling. Spelar väl ingen roll att jag inte är kvar, i år kör vi Eva P:s Mellotävling på Wallmans med fina priser från Fredriksborg. Är du med på det Helena?

Kram

5 reaktioner på ”Tillbaka är både soffhäng, regn & Cava…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.