Leverans på väg…

image
Av både en ängel som under en vecka ska hjälpa mig och som dessutom har med sig något jag verkligen behöver…SNUS, förrådet börjar tryta. Det finns säger dom några ”svenskbutiker” här som säljer snus men jag har inte kommit så långt att jag hittat dom.

Nästa vecka kommer nya änglar men det berättar jag mer om sen:)
Vad vore man utan sina fina, duktiga & lojala kollegor – inte mycket inte. Har aldrig trott på det där ordspråket att ”Ensam är stark”

Igår pratade jag länge och väl med Tomas Gustafsson, fd koncernchef 2E Group, som nu är koncernchef på Duni. En förlust för 2E Group att tappa bort honom. Titta på kursutvecklingen på Duni och jämför med 2E Group – den talar sitt tydliga språk.
Jag är i alla fall glad över att även om jag inte längre är kvar och faktiskt är jättenöjd med mitt nya liv som entreprenör fortfarande har kontakt med så många av alla underbara människor med sina stora hjärtan i Wallmans. Er saknar jag, men har ju haft förmånen att få med mig några riktiga klippor på min nya resa:)

Nu dags att fortsätta i favorit rummet ”tvättstugan”:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.