Högt & lågt

image

Det kan man nog sammanfatta många av dagarna med, allt från stora frågor till små detaljer…
Alla ni som känner mig vet dessutom att jag kan vara väldigt jobbigt envis med just detaljer:)

I huvudet på mig just nu finns ju oxå terapin gällande min födelsedag, och då kan man prata detaljer. Började fundera på inbjudningskort och för att få lite inspiration letade jag runt bland olika bild appar. Oj så många kreativa, vackra det fanns – för bröllop… Där tog det slut när det gäller såväl kreativitet som stil. Inbjudningar till födelsedagar och ”kalas” och inspiration gick inte att hitta. Allt blev pråligt och överdrivet festligt och tramsigt. Ni kan vara rätt säkra på att mina inbjudningskort inte kommer se ut som på bilden. Sofia som ska hjälpa mig att koordinera och XX som kommer hjälpa mig med inbjudningskortet kommer säkert få gråa hår på vägen. Med andra ord dags att börja tänka på hur de ska se ut…

I övrigt kan jag meddela att undrens tid ännu inte är förbi. Har nu en fungerande TV (tog ju bara sådär 6 månader) får förvisso inte in de svenska kanalpaketet som jag betalar för ännu men det kommer säkert att ske under med det oxå.

Jag önskar att ni alla kunde få höra ljudet av vågorna som rullar in. Det är så vackert och avkopplande så att det nu är dags för mig att somna om…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.