Sol, värme & tacksamhet…

image

Vilken fantastiskt underbar dag med strålande sol, klarblå himmel och värme. Skulle kunnat ligga i stolstolen i dag om jag hade haft tid. Så tacksam över möjligheten att få bo såhär under delar av året.

På förmiddagen har jag varit på handelsträdgården och valt ut växter till kontoret, nej dom är inte i orange:) Levereras i morgon och kommer förhoppningsvis bli fint.

Nu läsa i kapp mail-loggen och beta av lite mer på To do listan. Ska bli så skönt att få hit Sofia i morgon som kan hjälpa mig att komma i kapp. Måste inse att jag inte är 25 längre… Viktigaste uppgiften nu när det som brinner är åtgärdat är att skapa lite mer struktur. Har ju hela mitt liv jobbat i stora företag med många medarbetare, nu entreprenör med mindre medarbetare & massa projekt. Älskar livet som entreprenör/egen företagare men det är inte helt lätt att hålla alla bollar i luften. Men att kunna ta en paus och bara gå ut i solen på terrassen så nu ska jag sluta klaga…

En reaktion på ”Sol, värme & tacksamhet…”

  1. Joho, du är visst 25 (snart i alla fall, och gånger två, hihi) .
    Du måste berätta när det är dina egna bilder du har med i dina blogginlägg så att man vet, för jag vet att du är fenomenal på att hitta passande bilder (till dina texter) på nätet.
    Häsa Sofia och ge henne en kram när hon kommer.
    Kraaaaam till er båda <3
    /Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.