Orange is the new…

image
Mycket Orange är det. Live your brand finns det ju en devis som heter så när jag nu börjar fixa på det nya kontoret så är det väl självklart att skrivbordsunderlägg, block,gem & annat ska vara,ja just det orangea. Även om det inte ser så mycket ut för världen just nu så kommer slutresultatet bli ett riktigt snyggt & trivsamt litet kontor. Man brukar ju säga att om man har ett tomt skrivbord så visar det att innehavaren har det rätt tomt i huvudet oxå. Kan dock garantera att mitt huvud just nu är precis allt annat än tomt, 100 bollar i luften och ännu fler tankar i huvudet. Sååå tacksam för att Sofia kommer ner på torsdag för att under en vecka hjälpa till och avlasta så att vi får en precis så bra lansering av projekt Orange som vi vill och att vi blir klara med den nya hemsidan för restaurangerna på Waldemarsudde och att osv… Tack Sofia för att du med kort varsel ställer upp och är en räddande ängel (med vingar i orange).

Ritningar för den ”nya” hotell-byggnaden står överst på priolistan i morgon. Det röda gamla huset med vita knutar från tidigt 1700-tal kommer att bestå av ett antal alldeles underbart rum med romantisk skärgårdskaraktär. Kan redan nu avslöja namnen på några av rummen, Knutte & Acke.. Riktiga gamla skärgårdskaraktärer kan jag lova för jag vet ju vilka det var…

Nu ett avsnitt av The good wife – kommer nog somna snabbt utan Stefan & munken efter det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.