Inspirerad av bröllopsplaneringen…

image
…snart är det ju dags för vårt första bröllop på Fredriksborg. Blev lite inspirerad och halkade in på planeringen av min lilla 50-års fest. Bästa terapin, jag lovar, är att tänka på praktikaliteter i stället för faktumet att jag snart är 50 år…

50 är det nya 40, brukar dom inte säga så, liten tröst i alla fall. Hur som helst, gästlistan snart klar, datum spikat, DJ bokad och lite annat som är klart men inte vad jag ska ha på mig…

Hur orkar hon bry sig tänker nog en hel del både vad gäller att fylla 50 och vad man ska ha på sig. Känner mig inte som 50, kommer ihåg när mina föräldrar var 50, jag tyckte som var lastgamla.
Eftersom jag tycker om att göra saker på mitt sätt så tänker jag inte bry mig om att jag blir 50 utan klä mig precis som jag har lust för. Vem har bestämt att man måste vara mer tantig bara för att man blir äldre?

Kommer nog hitta någon lagom balanserad ”festblåsa” till slut och kommer förhoppningsvis ha så kul med familj & vänner att jag glömmer bort att jag är 50:)

2 reaktioner på ”Inspirerad av bröllopsplaneringen…”

  1. Hihi, ja jag har också svårt med det där att ha kläder ”för min ålder”.
    Och nästa år är det dags för mig, då kommer jag ikapp. Sa till L att vi kanske kan åka utomlands när jag fyller 50, för jag är MYCKET bättre på att gå på fest än att ordna, som jag alltid sagt. Men L höll inte med, sa att 50 är typ mitt i livet och större att fira. Fast, det vete sjutton om jag blir 100 år, hihi.
    Kramis Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.