Hello beautiful morning

image

Vilken underbar söndag att vakna upp till – klarblå himmel och sol. Synd bara att jag måste spendera dagen inne, vid skrivbordet… Men får åtminstone glädja mig över & njuta av vyn från kontorsstolen.

Kort nyhetsuppdatering via Aftonbladets app och tänker på alla som är i Thailand, både invånare & självklart vänner. Hoppas oroligheterna lugnar ner sig. Minns när vi var på Krabi för ett antal år sedan, valde en lugn lite isolerad resort för att verkligen vila ut efter det hårda arbetet med delningen av Cloetta Fazer. Ville bara ligga i en solstol, läsa, äta när jag var hungrig och inte känna något ”tvång” att se och upptäcka så mycket. Helt enkelt, bara lugn & ro var vad jag behövde och önskade. Även då var det oroligheter i Bangkok så jag frågade om man skulle åka, men vi kom fram till att vi skulle ju vara på Krabi, långt ifrån alla oroligheter. Den dåvarande premiärministern var av stora delar av landet en hatad man just då & vem tror ni checkar in på vårt hotell när vi varit där i tre dagar. Just det, premiärministern med sin familj och sisådär ett 50-tal vakter/militärer med typ k-pistar. Väldigt lugnt och skönt blev det… Var man än tittade så stod där någon beväpnad vakt. Premiärministern och hans familj såg vi aldrig till och vi var glada över att deras semester varade i tre dagar och vår i tre veckor… Nu dags att sätta igång med dagens To do lista:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.