Strömavbrott, fruar & munkar

Morgonens ambitiösa mål att under dagen jobba på och bocka av 75% på To do listan har jag inte lyckats med. Men med ett högt satt mål så har jag nog fått mer gjort än om jag inte satt ribban högt.

Har ju haft lite svårt med att vända dygnet rätt. Vaken alldeles för länge, har med mig mina telefoner och iPad vid sängen och resultatet blir att jag inte somnar. Sover lite för länge men inte tillräckligt många timmar så jag blir jättetrött på eftermiddagen. Blir spansk och sover lite siesta och blir såldes inte trött på kvällen. Ja, ni fattar, så repeteras allt igen.

Nu ny ”husregel” – inga telefoner & ingen iPad vid sängen utan istället en ljudbok (tack Sofia för tipset. Så ikväll ska här lyssnas på Munken som sålde sin Ferrari så får vi hoppas att Munken får mig att rätt på min dygnsrytm.

Planen för kvällen var annars en riktigt god middag hemma, vilket tillhör ovanligheterna. Vi går ut & äter mycket när vi är här i Marbella. Efter det något avsnitt av The good wife innan det det skulle bli dags för experimentet med Munken.

Men nu sitter vi här, när vi satte på ugnen så gick all ström i hela lägenheten (tror inte ni vill veta hur många gånger det hänt), vi uppgraderar elen om och om igen men just över ugnen verkar det vila någon förbannelse. Stearinljus & väntan på elektrikern istället för den där så goda middagen…och att han ska komma om en timme kan betyda vad som helst. Just som jag skrev det så knackade det på dörren och han var här…inte efter den utlovade timmen utan efter en kvart! Kanske Munken redan börjat hjälpa:)

Nu blir det förhoppningsvis god middag och det andra som planerat.
För övrigt har jag bestämt mig för att köpa en bra kamera, har kommit på att jag tycker det är superkul att fotografera. Kommer ”plåga” er här med mina ”alster” med risk för att ni slutar läsa min blogg:)

Rapport om hur det funkade med munken kommer i morgon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.