Har en viss Uggla rätt…

Jag är nu 49 år och typ 9 månader – enligt en viss Uggla kommer jag per automatik bli mycket morgon-pigg och vakna vid sisådär kl 07.00. Detta oavsett när jag går och lägger mig. Borde jag inte börjag börja märka lite av det nu då? Samma Uggla har oxå sagt att för att vara intressant måste man skriva 5 blogg-inlägg om dagen för att vara intressant att läsa/följa. Om det stämmer har jag ingen aning om. Jag gillar ju denna Uggla och hoppas att han har rätt i det första men fel i det andra…

Efter två dagar med bra möten och diskussioner, trevliga middagar avslutade vi ett glas cava med förhoppning om att det arbete vi lagt ner ska leda till ett nytt spännande projekt & långvarigt samarbete… Spännande tid till dess vi vet hur det går.

Det första jag ska göra när jag kommer tillbaka till Stockholm om någon vecka är att beställa tid för klippning (saknar dig Jenny) och mina naglar saknar definitivt Linda på Linda Vista.

Nu soffläge och några avsnitt av The good wife.. I morgon strandpromenad (20 grader och sol idag) och sedan se till att ännu fler punkter försvinner från To do listan…image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.