Sol & spännande möten…

De senaste dagarna har Marbella visat sig från sin allra bästa januari-sida. Sol, klarblå himmel & varmt. Hoppas att det håller i sig nu när vi har gäster på besök så att de slipper den eviga känslan av grått i några dagar.

Under de här dagarna ska vi diskutera & utvärdera ett projekt. Ett roligt sådant och de som kommer med runt bordet är verkligen personer man vill ha med i ett projekt som det här. Ingen ide att orda mer om det just nu, vi får se var vi landar i våra tankar efter de här arbetsmötena.

Man kan ju tycka att det är många bollar och projekt i luften nu och det är helt sant. Men om man inser vikten av och lyckas få med rätt människor i båten så kan man ha några bollar i taget:)

Bockat av ytterligare ett gäng punkter på To do listan i dag oxå. Steg för steg jobbar jag i kapp. Kvällen tillbringades på Villa Tiberio som verkligen är ett speciellt ställe på många sätt. Men gott var det och nyttigt var det oxå eftersom Figge var med och vi hann med en hel del planering.

Hög tid att sova, men många tankar i huvudet gör det inte helt lätt att somna ibland…
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.